(Geboorte) koffertje       vanaf € 22,50Een leuk en origineel cadeau om te geven zijn deze beschilderde koffertjes! Ideaal voor een passend kraamcadeau, maar ook erg leuk voor dreumessen en peuters!  

Klik hier voor meer voorbeelden van geboortekoffertjes die wij hebben gemaakt

Om een zo persoonlijk mogelijk kado te maken, beschilderen wij de koffertjes met de afbeelding, of delen van, het geboortekaartje.  Ook alleen de naam en geboortedatum maakt dit al tot een persoonlijk cadeau...

  Natuurlijk is het ook mogelijk een koffertje te laten beschilderen zonder dat u in het bezit bent van een geboortekaartje. U kunt dan zelf aangeven welke afbeelding u graag wenst of wij helpen u graag met het uitzoeken hiervan!  

Hoe maken we de koffertjes?

De basis is een stevig wit koffertje. De koffertjes zijn gemaakt van dik geplastificeerd karton met nog een papieren laagje aan de binnenkant voor extra stevigheid. Het handvat en de sluiting zijn van metaal. Er zijn 3 verschillende maten koffertjes namelijk 25 cm, 30 cm en 35 cm.

Dit zijn de volledige afmetingen van de koffertjes:

Koffertje 25 cm:                     Afmeting: 25 cm breed x 18 cm hoog x 9 cm diep
Koffertje 30 cm:                     Afmeting: 30 cm breed x 21 cm hoog x 9 cm diep
  Koffertje 35 cm:                     Afmeting: 35 cm breed x 23 cm hoog x 10 cm diep

De voorkant beschilderen wij met de gewenste afbeelding en lakken wij af met een laagje vernis. Zo is het mogelijk om de koffertjes ook te gebruiken voor bijv. de logeerpartijtjes naar opa &oma!

Helaas is het voor ons niet mogelijk om fotokaartjes in behandeling te nemen.


Prijs en bestellen?

De prijs van een koffertje is vanaf € 22,50 en u kunt deze eenvoudig bestellen via de website. In het bestelproces kunt u aangeven welke maat u wenst. Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen, nemen wij contact met u op over de afbeelding.

© 2010 - 2020 Kleine Jij | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren