Alle bestellingen worden met PostNL verzonden en de volgende verzendkosten zijn van toepassing:  

 

Hoe plaats ik een bestelling ?

Indien u graag een bestelling bij ons wilt plaatsen, dan kunt u dit heel eenvoudig via de website doen. De volgende stappen komt u tegen voordat de bestelling vezonden word:

Stap 1:       Overzicht van uw bestelling inclusief alle (verzend-)kosten. Hier geeft u ook aan hoe u de betaling wenst te doen en kunt u een eventuele kortingscode invullen.

Stap 2      Hier vult u uw adresgegevens en contactgegevens in. Ook is hier plaats voor eventuele opmerkingen en vragen. Indien u de bestelling op een ander adres afgeleverd wilt hebben, dan is dat zeker mogelijk en kunt u dit hier aangeven.

Stap 3:       Alle ingevulde gegevens vormen een totaaloverzicht en wij verzoeken u vriendelijk deze goed te controleren (bijv. postcodes!) om verzendfouten te voorkomen. U kunt uw bestelling bevestigen door middel van de button onderaan de pagina.

Stap 4:       Uw bestelling is aan ons verzonden en u ontvangt een orderbevestiging per email. Indien u heeft aangegeven dat u vooraf het totaalbedrag overmaakt, dan staan alle gegevens voor de betaling in deze orderbevestiging.

Indien u iets specifieks wenst te bestellen of u heeft nog enkele vragen over de mogelijkheden dan kunt u natuurlijk altijd ons een email sturen aan info@kleinejij.nl  Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!                                                                                               

© 2010 - 2020 Kleine Jij | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel