(Geboorte) klompjes     € 34,95

  

Een leuk cadeau om te geven, en om te krijgen, zijn deze geboorteklompjes. Op de klompjes schilderen wij de afbeelding, of delen van, het geboortekaartje. Ook alleen de naam en geboortedatum maakt dit al tot een persoonlijk cadeau... 

 **Klik hier voor meer voorbeelden van klompjes die wij hebben gemaakt**

 Natuurlijk is het ook mogelijk een setje klompjes te laten beschilderen zonder dat u in het bezit bent van een geboortekaartje. U kunt dan zelf aangeven welke afbeelding u graag wenst of wij helpen u graag met het uitzoeken hiervan!  

Hoe maken we de klompjes?

De basis zijn geschuurde blanke houten kinderklompen en kunnen daarom in alle kleuren worden beschilderd. De standaard maat is 22/23 (14 cm), maar andere maten zijn ook mogelijk (tegen meerprijs) Op de klompjes wordt een schildering gemaakt van delen van het geboortekaartje. De naam en geboortedatum verwerken wij natuurlijk altijd in de afbeelding.

De klompjes worden ter bescherming afgelakt met een transparante lak. De klompjes kunnen hierdoor worden gedragen, maar staan natuurlijk ook heel decoratief in de baby- of juniorkamer!

Helaas is het voor ons niet mogelijk om fotokaartjes in behandeling te nemen.

Prijs en bestellen?

De prijs van een setje klompjes is € 34,95 en u kunt deze eenvoudig bestellen via de website. Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen, nemen wij contact met u op over de afbeelding.

                                                                                                      

© 2010 - 2020 Kleine Jij | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel