Algemene Voorwaarden Kleine Jij

Bestellingen

Bestellingen kunnen via de website, telefonisch of per e-mail worden doorgegeven. Als u een bestelling plaatst krijgt u hiervan altijd een bevestiging per email. Als dit niet het geval is dan is de bestelling niet aangekomen. U kunt dan contact opnemen via ons e-mailadres info@kleinejij.nl .

Betaling

Alle bestellingen dienen vooraf betaald te worden. Het verschuldigde bedrag kan betaald worden door middel van het over te maken op rekeningnummer NL14 KNAB 0257 4615 15 t.n.v. Kleine Jij te 't Veld o.v.v. van uw naam en ordernummer. Ook bieden wij op onze website de mogelijkheid om te betalen via iDeal. 

Levertijd

De levertijd is erg variabel en hangt af van het aantal bestellingen en aanvragen.  Om teleurstellingen te voorkomen willen wij u graag vooraf laten weten wanneer wij uw kado klaar kunnen hebben. De actuele levertijd vind u daarom op de pagina 'levertijd' en tijdens uw bestelling wordt deze getoond. De actuele levertijd wordt door ons zo goed mogelijk bijgehouden. Indien er meerdere bestellingen in een korte tijdsbestek binnenkomen, worden deze op volgorde van binnenkomst ingedeeld en kan hierdoor de levertijd iets opschuiven. 

Verzending

De verzending van uw bestelling zal geschieden via PostNL. De bestellingen zullen verzonden worden per pakketpost, tenzij deze netjes per gewone brievenbuspost verzonden kunnen worden. Indien de bestelling wordt verzonden per pakketpost, dan kunt u deze volgen via Track & Trace.

Kleine Jij is niet gerechtelijk verantwoordelijk voor de afleverwijze van de door u bestelde producten en niet aansprakelijk voor diefstal en/of beschadiging tijdens de verzending.

Wanneer het adres niet juist in de bestelling wordt doorgegeven en het pakket hierdoor retour wordt gezonden, zullen wij helaas genoodzaakt zijn om de verzendkosten opnieuw in rekening te brengen.   

Verzendkosten

Voor bestellingen die per pakketpost worden verzonden rekenen wij € 7,35 verzendkosten. (Nederland) De tarieven voor buitenlandse zendingen kunt u bij ons opvragen. Overige verzendingen zijn tegen het standaard posttarief van PostNL.

Retourneren

Op alle producten van Kleine Jij is het retourrecht niet van toepassing omdat het gepersonaliseerde artikelen zijn.

Privacy

Persoonsgegevens worden in ons klantenbestand opgenomen en gebruikt voor de afhandeling van bestellingen en het verzenden van de nieuwsbrief. De persoonsgegevens worden nooit doorgegeven aan derden.

Klachten

Wij verzoeken u de geleverde producten zo snel mogelijk te controleren. Heeft u onverhoopt klachten over een door ons geleverd product, neem dan contact met ons op per email: info@kleinejij.nl. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk naar een oplossing zoeken.

Wij doen ons best zoveel mogelijk de juiste kleuren te benaderen. Alle beschilderde artikelen kunnen afwijken van de originele kleuren van het drukwerk, hierop kan geen aanspraak worden gemaakt.

Alle teksten en afbeeldingen op deze site zijn eigendom van Kleine Jij. Zonder toestemming is het niet toegestaan op enige wijze gebruik te maken van de teksten en afbeeldingen van deze site.

© 2010 - 2021 Kleine Jij | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel